Den Heuvel 3-45          5688 EM Oirschot          Mob: 06-25046898

WERKPLAATS 

Een greep uit onze werkzaamheden waar wij u mee van dienst kunnen zijn:

 

Bandenservice

Als merkonafhankelijke bandenspecialist adviseren wij u graag over de juiste banden. Ons advies is merkonafhankelijk en dát maakt ons uniek. Het sleutelwoord bij banden is veiligheid, ze vormen immers het enige contact met de weg. Daarnaast moeten banden voldoen aan comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip.

 

De juiste autoband voor u

Wij bieden als merkonafhankelijk bandenspecialist u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, en huismerkbanden en bandenservices. Wij voeren een zeer breed totaalpakket zomer- en winterbanden voor personenwagens, 4x4/SUV, bestelwagens en caravan/aanhangwagens.

 

Storingsdiagnose

Snel weer op weg begint met de juiste diagnose!

Moderne auto’s beschikken over veel elektronica. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard en klinken waarschuwingspiepjes. Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan.

De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen. Maar is er precies aan de hand?

Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen, hiervoor is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. Wij beschikken over de moderne diagnoseapparatuur, Hierdoor helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg!

 

Amerikaanse Auto Onderdelen

Auto-onderdelen 

Autobedrijf Wijdeven importeert Amerikaanse auto-onderdelen. Wij leveren onderdelen voor Amerikaanse automerken als Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, GMC, Ford US, Lincoln, Oldsmobile en Pontiac snel uit voorraad.